“A painter paints pictures on canvas. But musicians paint their pictures on silence. ” – Leopold Stokowski

Trio Centella

Sopraan Selma Harkink, harpiste Aimee van Delden en fluitiste Suzanne Arends.  Dit trio doet zijn naam “sprankelend” eer aan in veelzijdige concertprogramma’s. De bijzonder fraaie stem en grote expressie van de sopraan wordt kracht bijgezet door de fluit en harp. Het trio musiceert op hoog niveau en biedt een prachtige concertbeleving voor zijn publiek. Hierbij gaat een vlotte presentatie gepaard met groot enthousiasme! Trio Centella brengt tevens een speciaal educatief programma voor jonge kinderen.


Duo Arends Parfenova

Suzanne en pianiste Irina Parfenova vormen gedurende enkele jaren een vast duo. Zij verzorgen concerten en optredens van zeer uiteenlopende aard. Naast uitvoeringen in kleinschalige theaterproductie en het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens recepties/bruiloften en partijen, spelen zij met grote regelmaat op diverse podia in Nederland. Onlangs hebben ze een  cd opgenomen met de titel “1943” . Alle werken op deze cd zijn geschreven in het jaar 1943 door componsiten uit Nederland, Frankrijk, Rusland, Australie en Amerika.

Programmavoorbeelden:

Schubertiade: diverse werken van Franz Schubert

1943: alle composities zijn geschreven in het jaar 1943. met werken van Leo Smit, Sergei Prokofjev, Henri Dutilleux en Dorian Le Gallienne

Zuid-Amerikaans: met werken van Astor Piazzolla, Heitor Villa-Lobos, Sergio Arriagada en Augustin Barrios.

Dance, dance, dance: Een vrolijk programma met fluit/pianomuziek waarin de dans centraal staat!


Duo Arends van Delden
Gelijktijdig met de fluit harmonieert harp harmonisch bijzonder goed. De harp en fluit zijn altijd een uiterst populaire combinatie geweest, de harp als begeleiding bij de fluitmelodie. Suzanne en Aimee verzorgen concerten met toegankelijke klassieke muziek op diverse locaties en voor diverse doelgroepen. Het repertoire bevat onder meer barokmuziek, eigentijdse werken voor fluit en harp en een scala aan achtergrondmuziek. Door deze grote variëteit kunnen ze ook buiten de concertpodia optreden en besloten optredens geven.

Voor meer informatie over tarieven en boekingen van een van deze ensembles graag contact opnemen via het contactformulier