Kamermuziek

The earth keeps some vibration going
There in your heart, and that is you.
And if the people find you can fiddle,
Why, fiddle you must, for all your life.

E.L. Masters

Trio Centella

Sopraan Selma Harkink, harpiste Aimee van Delden en fluitiste Suzanne Arends.

Solo, duo of trio, deze samenstelling biedt gevarieerde sequenties, begeleid door een luisterrijke presentatie. Het ensemble speelt werken van o.a. Bizet, Britten, Debussy, Ravel, Saint-Saens, Tournier e.a.

img_6744

 

 

Duo Arends-Parfenova

Suzanne en Irina Parfenova vormen gedurende enkele jaren een vast duo. Zij verzorgen concerten en optredens van zeer uiteenlopende aard. Naast uitvoeringen in kleinschalige theaterproductie en het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens recepties/bruiloften en partijen, spelen zij met grote regelmaat op diverse podia in Nederland. Onlangs hebben ze een  cd opgenomen met de titel “1943” . Alle werken op deze cd zijn geschreven in het jaar 1943 door componsiten uit Nederland, Frankrijk, Rusland, Australie en Amerika.

 

foto G. van Dijk

 

 

Duo Arends-van Delden

Het fluit-harp duo bestaat uit Aimee van Delden en Suzanne Arends.

Gelijktijdig met de fluit harmonieert harp harmonisch bijzonder goed. De harp en fluit zijn altijd een uiterst populaire combinatie geweest, de harp als begeleiding bij de fluitmelodie. Suzanne en Aimee verzorgen concerten met toegankelijke klassieke muziek op diverse locaties en voor diverse doelgroepen. Het repertoire bevat onder meer barokmuziek, eigentijdse werken voor fluit en harp en een scala aan achtergrondmuziek. Door deze grote variëteit kunnen ze ook buiten de concertpodia optreden en besloten optredens geven.

 

    aimee1